Hoe werkt een proefles?

Een proefles bij Rijschool de Arend geeft je de kans om de auto, instructeur en rijervaring te ervaren. Geen verplichtingen en flexibele ophaallocaties.

Waar haal ik je op?

Een proefles bij Rijschool de Arend geeft je de kans om de auto, instructeur en rijervaring te ervaren. Geen verplichtingen en flexibele ophaallocaties.

Geen verplichtingen

Na de proefles zit je nergens aan vast. Het kan altijd gebeuren dat je geen klik hebt met de rijinstructeur of met de lesauto, dit is uiteraard geen probleem. Bij Rijschool de Arend zit je niet vast na je proefles en is het altijd mogelijk om nog van gedachten te veranderen.

Verder gaan met rijlessen?

Het is ook mogelijk dat je bijvoorbeeld al bij een andere rijschool hebt gereden maar je toch hebt besloten om over te stappen. Bij mij is het mogelijk om door te gaan met rijden zonder dat je weer helemaal bij het begin begint. Door middel van een proefles kan ik zien waar je al bent en kan ik een specifiek lesplan maken dat perfect past bij jouw behoeftes om de laatste stappen te zetten naar het praktijkexamen.

Wil je gelijk na je proefles gelijk door?

Als je na de proefles denkt om gelijk door te gaan met lessen is dit geen probleem. Na de proefles kan je gemakkelijk contact met mij opnemen om aan te geven welk pakket je wilt aanschaffen en wanneer je de volgende rijles wilt inplannen.

Benieuwd naar een proefles?

Heb je besloten om aan een rijopleiding te beginnen en ben je klaar voor een proefles? Dan helpt Rijschool de Arend je graag om deze in te plannen. Op mijn lespakketten-pagina kun je extra informatie vinden. Direct een proefles aanvragen kan via email info@rijschooldearend.nl of bel met 06-47213567 (WhatsApp kan ook).