Autorijschool in Almere

Bij Autorijschool De Arend begrijp ik dat het behalen van een rijbewijs een belangrijke mijlpaal is in iemands leven. Daarom heb ik een doel gesteld om mijn leerlingen op een veilige en vlotte manier een zelfstandige en veilige bestuurder te maken.

Individuele benadering

 

Ik geloof ook in een individuele benadering, waarbij ik mijzelf aanpas aan de behoeften en het tempo van elke leerling. Hierdoor creëert de leerling vertrouwen in de auto en waardoor de leerling zich op de juiste manier klaarmaakt voor het eindexamen.

Breed assortiment

Mijn autorijschool in Almere biedt een breed assortiment aan pakketten aan. Zo is het mogelijk om een pakket van 20, 30 of 40 lessen aan te schaffen. Naast normale lespakketten verkoop ik ook pakketten waar een tussentijdse toets bij inbegrepen zit. Bij mij maakt het niet uit of u nu een volledige beginner bent of al enige ervaring hebt, Ik heb het juiste pakket dat perfect bij uw behoeften past.

Moderne lesauto

Ik begrijp ook het belang van het gebruik van moderne en een goed onderhouden voertuig. Mijn lesauto is uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen en wordt regelmatig onderhouden om maximale betrouwbaarheid en comfort te garanderen tijdens de rijlessen.

Flexibele tijden

Bovendien ben ik ervan bewust dat iedereen een druk leven leidt en niet altijd tijd heeft voor rijles. Hierdoor bied ik flexibele lesuren aan die passen bij elk schema. Of u nu doordeweeks, in het weekend, ’s ochtends vroeg of juist ’s avonds laat wilt lessen bij mijn autorijschool in Almere zorg ik ervoor dat wij het juiste tijdstip voor u kunnen vinden.

Benieuwd naar onze pakketten?

Heeft u besloten om aan een rijopleiding te beginnen en bent u op zoek naar een geschikte autorijschool in Almere? Dan helpt rijschool de Arend u graag op weg bij het behalen van uw rijbewijs. Op mijn homepage kunt u alle pakketten vinden en voor meer informatie kunt u mij altijd bereiken via: info@rijschooldearend.nl. Ook kunt u bellen met 06-47213567 (ook voor WhatsApp)