Recensies (voor 2020)

Hieronder ziet u enkele recensies van onze leerlingen*.
Uit privacy-overwegingen zijn de persoons- en contactgegevens niet vermeld,
maar het gaat wel degelijk om authentieke recensies (originele berichten zijn bewaard).

*deels rijlessen in opdracht van andere rijscholen die De Arend hebben ingehuurd als ZZP-er.
7

Van harte aanbevolen!

Ik kwam terecht bij Andy door een vriend van mij en dat is geen verkeerde keus geweest! Andy hartelijk bedankt voor de leuke, gezellige maar ook zeer leerzame lessen. Ik kende je als een vreemde waar we uiteindelijk goede vrienden zijn geworden! Andy is altijd flexibel en hij houdt altijd rekening met de wensen van zijn leerlingen. Hij weet veel examenroutes waar die met je gaat rijden om je zo optimaal voor te bereiden op het examen. Kan geen betere rijschool aanbevelen dan DE AREND!

6-12-'19

7

In 1x geslaagd!

Thank you Andy for believing in me that I can pass the driving exam even when I had many doubts myself. I strongly recommend Andy as a driving instuctor for Dutch speakers and especially for expats. When I was searching for an english speaking driving instructor I found just a few options near Hilversum area. Andy is fluent in English, very patient and never gets angry when one makes mistakes. I am very glad that my friend recommended me to take driving classes from Andy!

31-10-'19

7

Goede keuze!

Ik kwam terecht bij Andy voor het rijden en dat is een goede keuze geweest.
Tijdens het rijden geeft Andy veel complimenten waardoor ik het gevoel kreeg dat ik echt groeide in het rijden, tijdens de lessen. Wanneer er minder goede dingen tijdens het rijden gebeurden, motiveerde hij om door te gaan en uit te leggen waar het beter kan. We hebben alle mogelijke examenroutes gereden waardoor ik nog meer voorbereid het praktijkexamen in ging. Dit zorgde bij mij voor meer rust en minder spanning, aangezien ik de route al kende.

Andy is heel rustig en ik heb erg met hem kunnen lachen gedurende de rijlessen, waardoor ik mij erg op mijn gemak voelde.

Door de goede uitleg en herhaling, de sfeer in de auto, zou ik hem bij iedereen aanraden.
Andy is een topper.

30-10-'19

7

Andy is een topper!

Ik kwam terecht bij Andy door een vriend van mij en dat is geen verkeerde keus geweest! Andy hartelijk bedankt voor de leuke maar ook zeer leerzame lessen. Altijd flexibel en hij houdt altijd rekening met de wensen van zijn leerlingen. Hij weet veel examenroutes waar die met je gaat rijden om je zo optimaal voor te bereiden op het examen. Met als resultaat dat ik in 1 keer geslaagd ben!

Andy is een topper! Nogmaals bedankt!

18-10-'19

7

Fijne en leerzame lessen

Na 1x te zijn gezakt bij een andere rijschool, ben ik overgestapt naar Andy. Na de eerste proefles wist ik gelijk dat ik bij hem wilde blijven.
Doordat hij zo perfectionistisch is ingesteld, wist hij me te voorzien van de juiste kritiek zodat ik ook niet op kleine foutjes zou zakken. Hij geeft ook veel complimentjes waardoor je zelfverzekerder gaat rijden.
Daarnaast kent hij zowat alle examenroutes, waardoor je tijdens je examen de routes al kent en bekend bent met de obstakels!
Heel erg bedankt voor de fijne en leerzame lessenโค

24-09-'19

7

Met faalangst in 1x geslaagd!

Als faalangstige leerling wilde het maar niet lukken om verder te komen bij mijn vorige rijschool na 80 lesuren. Dankzij de 14 rijlessen van Andy ben ik in 1 keer geslaagd ๐Ÿ‘Š

11-09-'19

7

Veel dank voor de lessen!

Goedenavond Andy, hartelijk dank voor een geslaagd examen van Artem! ๐ŸŒŸ ik zat gisteren voor het eerst in de auto met hem achter de stuur, en ik vond het superfijn en veilig! Heel veel dank voor alle lessen, tips, geduld en begeleiding naar dit belangrijk en mooi resultaat toe ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ als ik nog als een ouder van een geslaagd kind een positieve mening over jouw werk ergens mag plaatsen, doe ik het graag ๐Ÿ˜Š

29-08-'19

7

Met 30 lessen geslaagd

Andy heeft bijna altijd het geduld om je bijvoorbeeld een oefening opnieuw uit te leggen, en je die vervolgens ook weer met hulp of zelfstandig laat uitvoeren. Hij voelt ook gauw je niveau aan, waardoor als je handig bent met de auto, je snel veel vrijheid krijgt.

Ik ben met 30 lessen geslaagd, mede door de rust en het begrip van Andy.

27-08-'18

7

Aanrader!

Ik kwam terecht bij Andy via ANWB. Ik had bij hem mijn eerste proefles en heb direct aangegeven dat ik hem als mijn vaste instructeur wilde. Hij gaf mij vanaf het eerste moment een fijn gevoel.
Tijdens het rijden geeft Andy altijd veel complimenten waardoor je het gevoel krijgt dat je het ook echt kan. Ook de mindere dingen brengt hij positief waardoor er, bij mij, meer motivatie was om ook deze dingen te verbeteren.
Hij heeft met mij alle plekken van de mogelijke examenroutes gereden waardoor ik erg op mijn gemak was voor het examen en wist dat ik onderweg niet voor verrassingen kwam te staan omdat ik alles al een keer gereden had.
Andy is een heel lief en aardig persoon die je erg op je gemak stelt en weet hoe hij met je om moet gaan.
Dankzij Andy heb ik, met een spoedcursus, mijn rijbewijs in 3 weken gehaald.
Ik ben hem erg dankbaar en raad hem zeker aan iedereen die zijn rijbewijs in รฉรฉn keer wil halen aan.

27-08-'19

7

Haalt het beste naar boven

Andy is een hele goede, gezellige en rustige instructeur die veel moeite, tijd en aandacht in zijn leerlingen steekt en daardoor het beste in ze naar boven haalt. Ik ben in รฉรฉn keer geslaagd en ik ben Andy heel dankbaar voor alle leuke en leerzame lessen! ๐Ÿ‘๐Ÿผ

26-08-'19

7

In een keer geslaagd!

Andy, ik wou je nog een keer bedanken voor alle lessen die je mij hebt gegeven. Ik bedoel in 1 keer geslaagd gebeurt niet bij iedereen maar bij mij is het gelukkig wel gebeurt ๐Ÿ™๐Ÿผ. Al jouw advies over de auto die ik tijdens de lessen heb gekregen heeft echt zijn vruchten afgeworpen op het examen. Dus nogmaals bedankt en veel success verder in je carriรจre als autorijinstructeur ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐Ÿฅณ

22-08-'19

7

Fijne rijinstructeur

Andy was een fijne rijinstructeur, geeft veel informatie en als hij een demonstratie gaf leerde ik het nog beter. Als je iets fout doet dan corrigeert hij je wel direct, hij is goed in het opmerken van fouten, dat helpt met het leren.

13-08-'19

7

Super toffe lessen

Na 3x te zijn gezakt bij een andere rijschool daarna bij Andy gaan lessen 5x 2 uur gereden en bij hem in 1x geslaagd ! Andy bedankt voor de super toffe lessen en voor het vertrouwen dat ik zou slagen !

07-08-'19

7

Goede instructeur!

Andy is een goede instructeur, die je zelf laat ervaren waarom je op een bepaalde manier rijdt. Daarboven op ook een goed gevoel voor humor. Ik heb echt een leuke tijd gehad in de auto!

05-08-'19

7

Bedankt!

Hi Andy,

Bij deze wil ik je graag bedanken voor alle leerzame ritten die we samen hebben mogen meemaken. De ritten waren erg leerzaam, maar ook zeer aangenaam! Blijf zo les geven zoals je het nu doet! Het lijkt goed te werken๐Ÿ˜.

31-07-'19

7

Aanrader!

Binnen twee maanden in 1 keer geslaagd! Dat had niet gekund zonder Andy. Hij is geduldig, rustig, grappig en geeft kritiek of verbeterpunten wanneer dat moet. Heel erg bedankt voor alle lessen! Ik zou hem zeker aanraden als rij-instructeur.

30-07-'19

7

Positief, rustig, duidelijk

Mijn ervaring met Andy was zeer positief hij was erg rustig en duidelijk in de auto. Ook legde hij alles goed en helder uit. Als ik een vraag had beantwoorde hij deze altijd zo goed mogelijk. Overal geef ik Andy een dikke 8.

30-07-'19

7

Beste rijinstructeur in NL!

Ik ben eindelijk geslaagd. Ik was altijd bang als ik rij voordat ik met Andy ging rijden. Andy heeft geholpen om op perfecte manier te rijden. Hij is aardig en sociaal. Volgens mij is hij de beste rijinstructeur in NL.

22-07-'19

7

In 1 keer geslaagd!

Ik ben zelf in 1 keer geslaagd, dat zeg volgens mij al genoeg over Andy. Het is een rustige en vriendelijke gozer, en als er tijd is kan je lekker met hem lachen. Hij heeft genoeg geduld, en is streng op de momenten dat het nodig is. Hij is ook nog eens soepel met zijn tijden, en wilt alleen dat je rijdt als je je goed voelt.
Andy is een top gozer! Bedankt!

18-07-'19

7

Je bent een topper๐Ÿ’ช๐Ÿผ

Met Andy in de auto is het altijd een plezier, stressen tijdens de lessen bestaat niet meer! Een fijne samenwerking, doelgericht. Altijd terug met een lach op mijn gezicht!
Andy bedankt voor de leuke lessen!! Je bent een topper๐Ÿ’ช๐Ÿผ

11-07-'19

7

Plezier in het rijden

Rustig en geduldig zorgt Andy ervoor dat je altijd veilig op de weg zit. Bij Andy in de auto krijg je snel plezier in het rijden.

20-06-'19

7

Super veel geleerd!

Beste Andy, Heel erg bedankt voor alle rijlessen die ik met jou heb mogen doorbrengen. Ik heb super veel geleerd! In het begin vond ik beslissingen nemen nog erg lastig en ik durfde niet veel maar na verloop van tijd heb ik van jou geleerd gewoon alles te doen! Andy is erg grappig, vriendelijk en hij kan heel goed omgaan met mensen met faalangst zoals ik. Ik raad hem zeker aan als rij instructeur! Heel erg bedankt Andy!

14-06-'19

7

Geweldige rijschool!

Ben bij lloyd begonnen en heb het bij Andy afgemaakt.
Ik heb van allebei heel veel geleerd en nu kan ik met een veilig gevoel de weg op.

14-06-'19

7

Wijze lessen!

Dankjewel Andy voor de wijze lessen die je mij hebt geleerd. De manier waarop je les geeft past precies bij mij dus samen met je lachen wanneer het kan en serieus zijn wanneer het moet. Ik wil je hartelijk bedankenโค

13-06-'19

7

Heel erg bedankt!

Andy heel erg bedankt voor alle leuke rijlessen, heb veel met je gelachen en ook veel van je geleerd. Ik zal je zeker aanraden aan al mijn vrienden!

12-06-'19

7

Toprijlessen!

Mijn rijlessen waren top. Ik heb ontzettend veel geleerd en mijn rijbewijs gehaald. Ontzettende toffe verhalen en momenten meegemaakt en veel geleerd.Andy heeft geen blad voor de mond maar dan weet je ook waar je staat. Hij is altijd bereid om je te helpen en merkt ook als het niet goed gaat.Andy is Goud. Top tijd gehad! Heel erg bedankt!

07-06-'19

7

In 1 keer geslaagd!

Mijn rijlessen bij Andy waren gezellig, voelde mij op mijn gemak terwijl hij altijd goed lette op wat er beter moest. Gaf aanwijzingen op een vriendelijke maar toch directe manier. Zijn lessen hebben mij zodanig geholpen dat ik in 1 keer ben geslaagd!

05-06-'19

7

Great Instructor!

Andy is a great instructor. He is strict and doesnโ€™t sugarcoat anything. He tells you when you do something wrong but in the same time he explains it very clearly how to do it right next time. Thanks for being so patient!

03-06-'19

7

Enorm bedankt!

Andy echt enorm bedankt voor de mooie rijlessen die ik van je hebt gehad
Een top maatje was je altijd in de auto en als ik een fout maakte legte je het meteen top uit
Zonder jou had ik mijn rijbewijs niet๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ™๐Ÿ™

16-05-'19

7

Rijbewijs gehaald!

De andere rijscholen waar ik ben geweest kreeg ik niet de goede aandacht die ik hier kreeg. Andy heeft me met al mijn angsten en zwakke punten geholpen. Dat heeft geleid tot het halen van mijn Rijbewijs!

10-05-'19

7

Bedankt: het was geweldig!

Hey, Andy topper!
Hartelijk bedankt met de lessen die je mij hebt gegeven! Zonder jou en de start bij Aniel was het niet gelukt! Echt geweldig ben je! ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰

08-05-'19

7

Goed voorbereid & geslaagd!

Andy gaf goede uitleg en er was weinig druk in de auto. We hebben veel examenroutes gereden waardoor ik goed voorbereid was voor mijn examen. Over het algemeen een hele fijne rijinstructeur.

07-05-'19

7

Kom bij Andy rijden!

De rijlessen met Andy waren top! Fijne uitleg en altijd gezellig! Kom vooral bij Andy rijden!

06-05-'19

7

Veel gelachen, veel geleerd!

Lieve lieve Andy,
Het is alle kanten op gegaan maar uiteindelijk ben ik in รฉรฉn keer geslaagd! Dat hadden we allebei niet verwacht. Wat heb ik met je in de auto genoten. Heel veel gelachen en ook heel veel geleerd.
Ik ben altijd op mijn gemak gesteld en je hebt me altijd de moed ingesproken.
Dankjewel! Ik ga je missen! ๐ŸŒˆ๐Ÿš˜๐ŸŽ‰

06-05-'19

7

Yessss! Geslaagd!

Yesss!! In een keer geslaagd ๐ŸŽ‰altijd lekker gereden relaxt leuke gesprekken en goede tips. Was gezellig Andy ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป

02-05-'19

7

In 1 keer geslaagd!

In 1 keer geslaagd! En ik had het niet kunnen doen zonder de begeleiding van Lloyd en Andy. Ik ben begonnen in 2017 met Lloyd onder zijn rijschool Wildeman, ik heb erg mogen genieten van de constructieve en leuke rijlessen. Tot mijn verdriet is lloyd overleden en kon ik een tijdje niet rijden omdat ik niet lekker in mn vel zat. Jhonathan, de zoon van Lloyd, heeft daarna de rijschool overgenomen, en samen met Andy ging ik weer aan de slag. In het begin was het weer wennen, gelukkig was ik in goede handen. Andy heeft samen met mij de laatste 10 uur van het traject afgemaakt en mij klaargestoomt voor het examen. Ik ben blij dat ik bij hun rijles heb genomen en kan nu vol vertrouwen autorijden!

01-05-'19

7

Top Rijschool!

Heel erg bedankt voor de toffe lessen Andy! Veel geleerd en goed gestructureerd uitgelegd. Kortom een top rijschool!!!

24-04-'19

7

In รฉรฉn keer geslaagd!

Na een paar keer gezakt te zijn bij een andere rijschool, eindelijk in 1x geslaagd bij Andy! ๐ŸŽ‰
Het waren super gezellige maar ook serieuze lessen!
Heel erg bedankt voor de gezellige tijd en de lessen waardoor ik in 1x geslaagd ben ๐Ÿ˜Š

20-04-'19

7

De beste rij-instructeur!

Andy is echt de chillste en beste rij instructeur die er is!! Hij kwam altijd op tijd en het was altijd chill bij hem in de auto. Als je je les ooit is wou verplaatsen was dat nooit een probleem. Met andy kun je lekker ontspannen rijden en ik voelde me altijd op mijn gemak. Ik raad Andy 100% zeker aan iedereen aan.

20-04-'19

7

Een top ervaring!

Andy is een vrolijke en gezellige instructeur. Je voelt je gelijk op je gemak in de auto en hij laat je lekker zelfstandig rijden. Hij weet precies waar je moeite mee heb en gaat dat ook direct met je oefenen zodat je erg snel beter rijd. Een top ervaring!

18-04-'19

7

Doelgericht oefenen

Andy van Rijschool De Arend is een aardige en rustige man die veel geduld heeft om het je zo goed mogelijk te leren. Onderdelen die ik niet goed beheerste bleven we oefenen tot het einde waardoor ik zelf het gevoel had dat ik er klaar voor was. Al met al een hele geslaagde ervaring.

16-04-'19

7

Genoten en geslaagd!

Heerlijk gereden met Andy was zowel leuk als serieus, 30 uur onveilige gereden maar na de 30 uur in 2 weken tijd in een keer geslaagd!!! ๐Ÿš˜๐Ÿš€๐Ÿ˜Š

10-04-'19

7

Super bedankt!

Hoi Andy. Super bedankt. Met behulp van jou ben ik geslaagd. Ik ben super blij.

05-04-'18

7

In 1 keer geslaagd!

Ik heb zeer genoten van Andyโ€™s rijlessen. Andy was tijdens de lessen heel direct tegen mij. Dat vond ik goed, want dan kon ik mijzelf direct verbeteren. De sfeer in de auto was gezellig en serieus tegelijk. Het combineren ging zeer goed. Heel erg bedankt voor alle lesuren dat u met mij hebt gereden. OSU!! ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ๐Ÿฅ‹

03-04-'19

7

Dankbaar & blij!

Dankuwel Andy dat u mij hebt geholpen!!!
Echt waar ik ben zeer dankbaar๐Ÿ’ช๐Ÿฝ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ

(Ps. Ik ben nog steeds blij๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚)

03-04-'19

7

Actief en gedisciplineerd

Op zijn rijschool heb ik veel geleerd als zijn leerling. Andy is een actieve en een gedisciplineerde rijinstructeur waar veel van te leren is. Ik zou zijn rijschool zeker aanraden. Daarvoor had ik bij twee andere rijscholen gezeten de eerste was van Remco en de andere was van Loyd. Het teleurstellende nieuws is dat Loyd er niet meer is. Ik wens zijn gezin veel sterkte toe. Tenslotte ben ik heel tevreden bij al die drie rijscholen en ik geef hun een goede aanrader voor veel mensen die succesvol willen slagen voor hun rijbewijs.

28-03-'19

7

Topper!

Andy is een sympathieke en fijne leraar. Naast het feit dat hij erg goed is in zijn vak, creรซert hij ook een bijzonder fijne sfeer in de auto. Hierdoor gaat het leren op een relaxte en natuurlijke manier. Andy ontzettend bedankt voor alle uurtjes rijles en natuurlijk de leuke gesprekken, je bent een topper!

20-03-'19

7

Top rij-instructeur!

Andy was een top rij-instructeur hij komt altijd op tijd en hij wist precies de trainingen en de feedback te geven die ik nodig had om stappen vooruit te maken waardoor ik nou met zelfvertrouwen de weg op kan.
Andy je bent een topper bedankt!!

19-03-'19

7

Geslaagd dankzij De Arend

Na 2 gezakt bij een andere rijschool ben ik naar rijschool de arend gegaan, de lessen hebben me er goed door heen geholpen. Ik heb 9 lessen genomen en in 1x geslaagd heel erg bedankt voor de leuke lessen!!

08-03-'19

7

In 1 keer geslaagd!

Andy heeft me goed geholpen mijn rijbewijs te halen, ik ben in 1 keer geslaagd, hij geeft geen onzin advies, altijd duidelijk en super gezellig natuurlijk. Hij zorgt ervoor dat je je veilig voelt in de auto en heeft genoeg geduld om je tot je examen te leiden. TOP docent!

07-03-'19

7

Top Instructeur!

Andy jij bent een top instructeur,bedankt voor de fijne rijlessen....top....top... top๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

04-03-'19

7

Gezellig en leerzaam

Ik heb een kort pakket gehad van 6 rijlessen. Ik voelde mij altijd heel erg op mijn gemak in de auto! De lessen waren gezellig en ook heel leerzaam tegelijk. Andy kwam met goede en handige tips!

19-02-'19

7

Topper in laten slagen!

Mr.Andy is de beste, topper in mensen laten slagen en daardoor heb ik een jaguar als cadeau gekregen van mijn ouders.

16-01-'19

7

Fijne instructeur!

De afgelopen maanden intensief gereden met Andy รฉn in รฉรฉn keer geslaagd! Andy zorgt voor een relaxte sfeer in de auto, kan soms wat ongeduldig zijn, maar dat zorgde ook weer voor focus bij mezelf. Het vooral doen, niet teveel denken, blijven herhalen heeft mij (als denker en al wat ouder) goed geholpen. Ik vertrouw erop dat zijn mantraโ€™s (maak een plannetje, hou overzicht, laat je niet insluiten, dien verzoekje in, stroom door) mij tijdens de ritten die ik zelf ga maken gaan helpen. Andy is flexibel en houdt zich aan afspraken, kortom een fijne instructeur om mee te rijden, dank Andy en veel succes met jouw eigen bedrijf!

15-01-'19

7

Erg goede begeleiding

Zojuist geslaagd voor mijn rijbewijs bij Andy. Kreeg erg goede begeleiding tijdens het rijden en heb veel geleerd. Tijdens het examen wist ik precies wat ik moest doen. Uitstekende instructeur, kan ik een ieder aanraden!!!

10-01-'19

7

Erg leerzaam!

Andy is echt een goede rij instructeur, hij legt alles goed uit. Het was altijd erg gezellig tijdens het rijden, maar ook erg leerzaam.

10-01-'19

7

Hele goeie instructeur!

Ik vind andy een hele goeie instructeur hij laat je heel echt relaxed voelen tijdens het rijden en hij legt alles heel goed uit waardoor ik sinds ik andy heb als instructeur veel meer heb geleerd als dat ik van degene voor hem heb geleerd dus andy is zeker een aanrader!

09-01-'19

7

Een echte topper!

De lessen waren top.
Het is een echte aanrader om met Andy te lessen.
Op het examen was hij nog zenuwachtiger als ik ๐Ÿ˜‚
In een keer geslaagd dankzij Andy!!

14-12-'18

7

Leuk & Leerzaam!

Whoop whoop! Ook ik heb mijn rijbewijs in de pocket! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
Het waren leuke, leerzame rijlessen met Andy van Autorijschool โ€˜De Arendโ€™ en natuurlijk een lekker gebakje! ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’จ ๐ŸŽ

10-12-'18

7

Dankzij Andy geslaagd

In 2017 begon ik met rijles en ik merkte al snel dat het me nog niet gemakkelijk afging. Langzamerhand begon ik het echter met dank aan Lloyd en Andy onder de knie te krijgen. Lloyd leerde me om te focussen, om te scannen en om kritisch te rijden. Andy leerde me om ontspannen te zijn, niet bang te zijn en om mijn eigen rit te rijden.
Lloyd rust nu zacht, maar ik ben zowel hem als Andy dankbaar voor het volhouden. Met Andyโ€™s hulp ben ik uiteindelijk geslaagd en ik kan geen gezelliger en behulpzamer iemand bedenken om je ritjes mee te rijden.

10-12-'18

7

Achieve your goals!

Hello Everyone!!!
My name is Herman, I am 19 years old and I have already got a driving license, so can you.
I would like to share my success story with you guys, who want to get it, but still doubting and maybe a little bit afraid.
I finished everything in 34 hours including my theory test.
Of course, I could not have achieved this without a professional instructor ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿซ such as Andy!!!
I was not confident in the beginning of my course, but Andy helped me to overcome my fears and become defensive driver๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘
In addition, I am not a Dutch man and only speak English, I thought ๐Ÿ’ญ that this could be a problem for me and maybe for Andy as well , but luckily ๐Ÿ€ Andy speaks English and Dutch languages, so that means that even if you are an international you still can make it real ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ
Altogether, during the course, we became friends with Andy and shared many common interests!!!
I am more than happy ๐Ÿ˜ƒ that I was one of the Andyโ€™s students๐Ÿ‘จโ€๐ŸŽ“
I am talking from the bottom of my heart, it was a nice experience. Following students, I wish you all the best!!!
Boldly go and achieve your goals ๐Ÿฅ‡๐ŸŽ

03-12-'18

7

Echt een aanrader!

Andy was de instructeur voor mij, hij was kritisch wanneer het moest en was gezellig wanneer het kon. Echt een topper ik raad Andy zeker aan!

04-12-'18

7